Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Anchor i High Wind

För en novis båtägare är förankra en båt i en hög vind intill omöjligt. För en erfaren båtägare, förankring i en hög vind, medan genomförbart, är fortfarande ganska knepigt. I båda fallen ökar risken för skador på människor ombord eller skada på fartyget vid ankring i hög vindförhållanden. Med lite prep arbete är förankra en båt i hård vind gjorde lite enklare. Saker du behöver
2 Ankare Sida 2 Anchor linjer
Visa fler instruktioner
1

Mät önskad mängd ankare rep, börjar vid ankaret och flytta tillbaka på repet. Ta vattendjupet vid förankringen i beaktande vid mätning linjen.
2

Tie ankarlinan iväg till en rosett cleat vid den motsatta änden av ankaret efter mätning av den önskade längden på linjen. Om en båge järnväg är närvarande, lyft ankaret i fören skenan på knap.
3

Ta ankaret tillbaka till förarsätet. Fäst ankarlinan till en annan däck cleat, närmast förarsätet på båten. Detta ger föraren mer kontroll över ankaret och ankarlinan i kärlet medan inställningen ankaret om föraren är ensam.
4

Point fören mot vinden. Försök inte att förankra en båt medan det är bredsidan mot vinden, oavsett hur hög är vindarna.
5

Kasta ankaret över åt sidan efter att ha nått ankarplats. Ta kärlet ur växeln och låt vinden flytta tillbaka tills ankaret fångster. Knyt ankarlinan från däck knap av förarstolen. Låt vinden för att driva båten bakåt tills ankarlinan lärs.
6

Kasta annat ankare och ankarlina från baksidan av båten samtidigt som du håller i slutet av ankarlinan i handen. Kasta ankaret så långt bort från båten som möjligt.
7

Dra på ankarlinan tills ankaret uppsättningar. Knyt ankarlinan iväg på en akterspegel knap eller en knap längst bak i båten. Lämna tillräckligt med slack i linan så att båten att gunga några grader åt båda hållen ifall vinden ändras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104716.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.