Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man väljer trä för en akterspegeln

En akterspegeln är nästan lika viktigt som skrovet. Den stöder vikten av den yttre och bildar en solid vägg på baksidan av båten. Det är också mottagliga för röta och nedbrytning med tiden, eftersom träet absorberar vatten. Den utombordsmotor vikt försvagar trä som ofta ruttnar långt innan skrovet. Vid byte av en akterspegel eller bygga en ny båt, välja rätt trä. Mycket beror på dina personliga preferenser, naturligtvis. Men en del skog förlänga livet på båten och gör båtlivet till ett nöje. Instruktioner
1

Jämför den typ av trä som används i andra delar av båten som skrovet. Om detta är en glasfiber båt med en trä akterspegeln, överväga trä trim bitar, sitsar och andra trädelar båten. Matchande akterspegeln för att trimma tillför estetik till din båt.
2

Tänk hållbarhet över allt annat. Ju mer hållbara träet, desto längre båten kommer att pågå. Lönn, ek, ceder och björk är bland de mest tåliga träslag som finns. Cypress, teak och mahogny finns också alternativ. Addera 3

Gauge vattenabsorption och dina metoder tätskikt. Ek tenderar att absorbera mer vatten än lönn. Om din tätskikt ger nog av en barriär, är absorptionen av vatten av mindre betydelse.
4

Bestäm tillgängligheten och kostnaden för olika träslag. Om ek är mer rikligt och därmed billigare, välja att över lönn. Priserna varierar ofta från land till land. Kontrollera din brädgård för upp-to-date priser och tillgänglighet. Se till att träet i ditt val är i tillräckligt stora delar för att bygga på akterspegeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103585.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.