Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Ohio River Cruises i Cincinnati

När en viktig handelsväg för jordbruk och industri , är Ohio River numera också används för scenisk njutning . Oavsett om du vill komma undan för ett par timmar , en dag eller över natten , cruising alternativ i överflöd . Private Cruises
p Om du inte vill att en folkmassa eller föredrar att tillbringa tid ensam med nära vänner över middag , är en privat kryssning Ohiofloden ett alternativ . River Escape Cruises erbjuder en 2,5 - timmars kryssning för upp till sex personer i ditt sällskap . Dag och övernattning utflykter finns också .
Paddle Wheel Cruises

För en smak av historien , njut av en BB Riverboats kryssning . BB är en av flera steamboat kryssningsrederier som erbjuder kryssningar skovelhjul på Ohio River . Lunch och middag kryssningar erbjuder dans , historia och sightseeing möjligheter . För dem som vill ha en längre resa , är en en - dagars kryssning tillgängliga . För dem som är villiga att trotsa elementen , är en nyårsafton kryssning också en standard för detta företag .
Yacht Cruises

Detta är ett bättre alternativ för större privata grupper, såsom företag , bröllop eller ens släktträffar . Nöjd Cruises erbjuder hummer bakar , offshore möten och även lyxjakter för mer formella evenemang . " Cincinnati Magazine " röstade det " Best Boat Charter " 2003 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103979.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.