Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Utombordaren inte vänder upp

Även utombordare varierar från tillverkare till tillverkare, det finns vissa typer av problem som är gemensamma för alla. Generellt när en utombordsmotor inte kommer att vända, är det ett resultat av några problem, av vilka lätt kan fastställas, och några som kommer att kräva en mekaniker. Genom att bestämma problemets symptom, kan du göra en kvalificerad gissning på orsaken, och du kommer att få en bättre uppfattning om vad som behöver bytas ut eller lagas. Instruktioner
1

Slå av motorn och kontrollera om propellern snurrar. Om det inte är, då finns det vanligtvis ett problem med brytpinne i propellern. Mest brytpinnar är utformade för att bryta för att skydda motorn om du träffar en sten. Dessa kan bytas enkelt och billigt.
2

Kontrollera elektroniken i din motorer, som kommer att förhindra att din motor från att starta upp. Tändstift och makten huvudet är vanliga problemområden. Om det finns skador på någon av dessa kommer det vanligtvis att vara synlig. Kontrollera att alla anslutningar är rätt vidrör, och att det inte finns några synliga skador.
3

Kontrollera pumpen bränsle primern genom att klämma den. Om du kan känna någon hårdhet, kan det finnas en blockering, vilket innebär tillräckliga medel blir till motorn, vilket kommer att resultera i motorn skära ut. Du kan köpa en ny bränslepump, men du kanske kan fixa blockeringen själv, beroende på dess storlek. Peka på området för blockering med en robust syfte att arbeta loss.
4

Inspektera hela motorn för olja stänker. Oljeläckage kan vara svåra att upptäcka i en utombordsmotor, även om bärandet av en olje-ringen kommer att orsaka din motor att skära ut. Splattered olja någonstans i motorn är en bra indikation på att du behöver byta din oljeringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103404.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.