Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du hittar fartyg till sjöss

Om du vill spåra ett fartyg som den gör sin väg över vattnet , det finns ett par av webbplatser på Internet som ger tillförlitlig information om platsen för oceangående fartyg . I processen att samla väder och annan information som rapporteras av fartyg som passerar oceanerna , de webbplatser spåra fartyg själva och kan lämna uppgifter till dig på ett användarvänligt grafiskt gränssnitt . Saker du behöver
namn på ett fartyg för att lokalisera
Internet
Visa fler instruktioner
1

Välj namnet på ett skepp du vill hitta på hav .
2

Besök en webbplats som ger fartyget spåra information , t.ex. sailwx.info eller marinetraffic.com . Dessa två särskilda platser är gratis för allmänheten och inte kräver registrering .
3

Välj namnet på fartyget från en lista , eller skriv namnet på fartyget du söka i sökandet fältet och tryck på Enter . ( Processen kommer att skilja sig något beroende på vilken webbplats du använder . ) Detta kommer att ta upp information om fartygets läge och presentera det för dig på skärmen .
4

Öka dina alternativ genom att bläddra till leveranstid namn efter geografiskt område eller typ av fartyg, såsom tall , kryssningsfartyg , tankfartyg, yachter , oceanografiska fartyg forskning och lastfartyg .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103596.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.