Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Konvertera Prop Motors till Jets

Vissa marina motorer var utformade för att driva propellrar och det kanske inte är praktiskt att konvertera dem till jet-enheter. Andra, däremot, är designade med utbytbara enheter eller konverteringssatser tillverkas av den ursprungliga motorn tillverkaren eller en eftermarknad leverantör. Medan en utombordsmotor är en enda enhet, nedanför kåpor och huset hos motorn, det finns diskreta enheter. Motorn, som kallas power huvudet, är en del. Axeln ansluter motorn till enheten är en annan, och själva enheten är den sista delen. Antingen enheten, eller axeln och kör, kan omvandlas på många utombordare. Saker du behöver
uttag
mutterdragare
Penetrerande olja
Slagborrmaskin
Packning renare
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera göra , modell, år och var och en av de identifierande specifikationerna för din utombordare propeller motor. Du måste kunna identifiera din specifika motor, inklusive eventuella utmärkelser såsom förskjutning eller optioner. Korrekt identifiering kommer att hindra dig från likvidation med en konverteringssats som inte passar din makt huvudet eller axeln. Bekräfta förenlighet eftermarknaden eller stock jet drive
2

innan du köper den. Det är viktigt att du talar med din återförsäljare och eventuellt konsultera en reservdelskatalog så att du vet att jet drive är en direkt bolt-up på din axel eller drivenhet, vilket innebär att inga ändringar är nödvändiga.
3 < p> Montera motorn på ett arbete stativ.
4

Koppla tändsystemet och /eller batteri för säkerheten.
5

Demontera propellern bostäder från botten av axelhus.
6

bort axeln och axeln bostäder om ditt kit kräver att du gör det, eller om du konverterar axellängder och du har bekräftat kompatibiliteten. Sedan ersätta axeln med matchande axeln för ditt nya jetsystem.
7

Installera jetsystem på axeln-end. Modellerna varierar, men varje sats ger steg-för-steg-instruktioner för installation. Det kommer att bli en direkt, bolt-on applikation, så ingen egen bearbetning eller icke-medföljande kopplingar kommer att krävas. Samma sak gäller med några enheter fabriken jet att du har bekräftat är kompatibla, så länge du köper en komplett enhet och eventuella montering krävs packningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104848.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.