Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Skär Prop Av en Trolling Motor

I prop på botten av en trolling motor är den viktigaste komponenten som driver och styr båten. Den prop kan skadas genom att träffa grunda bottnar och undervattens skräp. Om prop inte ersätts snart efter skadan kommer prop tendera att frysa upp på axeln och fastna. Överdriven tid i vattnet kan också orsaka en prop att frysa upp på axeln. Om prop inte kan tas bort för hand eller med en avdragare kommer prop måste skäras bort med en Dremel verktyg och en skärande hjul. Saker du behöver
arbetsbord
Rena trasor
Märkpenna
Dremel Rotary Tool Review Kapskiva för kapning av metall glasögon
Säkerhet
Skyddshandskar
Small bända bar
Visa fler instruktioner
1

Placera trollingmotorn på ett arbetsbord med prop uppåt.
2

Gör en markering över toppen av prop yta direkt ovanför propelleraxeln med en permanent markör. Inspektera tjocklek prop mellan prop höljet och axeln. Hålla en konstant kontroll på propelleraxeln samtidigt minska den prop huset för att förhindra att skära in i axeln.
3

Säkra en kapskiva avsedd för att skära genom metall för Dremel Multiverktyg. Vrid verktyget och börja skära genom prop huset vid ena änden av varumärket. Sluta skära genom prop huset när det är ungefär en åttondel av en tum mellan propelleraxeln och snittet.
4

Fortsätt skär igenom resten av varumärket, lämnar en åttondel av en tum av prop bostäder oklippt.
5

Skjut den platta spetsen av en liten bändjärn insidan av snittet och bänd prop isär höljet tills prop bryter sig in i två sektioner. Dra båda delarna av av propelleraxeln och kassera cut-off prop.
6

Använd Dremel verktyg för att även skära igenom propelleraxeln mutter om det behövs. Säkerställ fräshjulet inte skära in i propelleraxeln. Trollingmotorns är nu redo för en ny prop.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104572.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.