Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

1988 Carver Mariner specifikation

Vissa båtar är gjorda för hastighet, andra för fria havet äventyr eller fiske. Den Carver Yacht Företagets 1988 Mariner linje stuga kryssare var gjorda för komfort och underhållande. En 32 - och 36-fots modell fanns tillgängliga under 1988, både som omfattar utrymme inuti för att sova en familj eller underhållande vänner och hastighet för att komma härifrån till dit på fritids scheman begränsas till helgerna. Inuti

32 Mariner har 75-inches av utrymme i kabinen och kan sova sex bekvämt. Den 36 Mariner har samma utrymme, men kan sova åtta. Befälhavaren svit på 32 har tillgång till en fullständig säng på vänster sida, medan 36 har tillgång på båda sidor. Båda har fullt utrustade kök, vardagsrum och badrum fåfänga med duschar, men den 36 Mariner har plats för en extra våningssäng rum som sover där extra två. I vardagsrummet med matplats, de 32 Mariner sätena sju, medan 36 ger utrymme för några fler. Ärligt, är en lika stor mängd sittplatser i varje.
Motorer och Body

Mariner Skrovet är hand-lagda glasfiber. Det har dragit runt med dubbla 7,4-liters Mercruiser motorer på 340 hästkrafter vardera. De glasfiber var typiskt gel-belagt på skrovet och den valfria badbrygga. Tre längsgående stringers och sängar motor ger starka nedre stöd. Förskjutningen på 32 Mariner är 12.600, den 36 Mariner, 19.500

Kroppen är gjord mestadels av förstärkt plywood,. Skotten är corings, dimensionering och tunga gjord av av Balsa. De skrovet i många modeller, var dock bronserad. Två bränsleceller rymmer ca 275 liter. Många kommer också med en separat bränsletank som matar ombord generator.
Planlösningar

En blick över planritningar för 1988 32 och 36 Mariner, visar att underhållande kan vara intuitiv. Den 36 Mariner har en våt bar och utrymme för dans i kabinen, med en 80-eran nöjescentrum som kan uppdateras till 2010 standarder. Vad 32 Mariner saknar i rena kvartalen sovutrymme, det gör upp i ett lika stort kök och praktiskt taget samma lounge utrymme som 36.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103769.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.