Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Mercruiser 4.3 Produktion specifikation

Sedan starten 1939, har Mercury Marine gjort ett framträdande namn för sig på svansen slutet av båtbranchen - nämligen motorn. Bolagets 4.3 TKS V-6 motor, bakom husbåtar och gemensamma kryssare, är en vanlig syn på vattnet. Bränsleförbrukning är blygsam, trots bett av snabbhet det levererar. I General

4.3 TKS gjutjärn block motor klarar av 190 hästkrafter med ett fullgas intervallet 4.400 till 4.800 rpm. Den använder en dubbel-plan grenrör järnintaget och en multi-point dräneringssystem av flyttbara pluggar. Flera tätskikt funktioner hålla rätt delar torr. En "torr-skarv avgaser" kommer att hålla vatten ur motorn i händelse av en läckande packning. Ett bränslefilter som upptäcker och separerar överflödigt vatten från blandningen hjälper till att förhindra skador också.

A 65-amp generator möjliggör massor av elektronisk utrustning. Och det körs på lätt-till-hitta 87-oktan gas och rymmer 28 liter det på en gång.
Starta

Mercruiser 4.3 är byggd för många tillförlitliga starter, utnyttjar en Thunderbolt V tändsystem med platina-spets tändstift. Det har Mercruiser patenterade "Turn-Key Start (TKS) systemet" som kräver någon kvävning, pumpning eller priming för att starta motorn, ungefär som en bil. Systemet TKS är en funktion på alla bolagets linje.
Prestanda

Mercruiser 4.3 skryter extra kraft och vridmoment med tillägg av en dubbel- plan insugningsröret som ökar atomisering, liksom enkel drift med servostyrning förmåga. En "låg-restriktion flamskydd" ökar hästkrafter och vridmoment. Allt detta hjälper 4.3 producera en toppfart på 50,4 mph på en medelstor båt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103814.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.