Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Marine Waste Tank Installation

Installera ett marint avfallstank är en bra idé för många båtar . De är också nödvändiga för långdraget båtturer , vilket starkt reglerade . Funktion

urladdning avloppsvatten från din båt inom 3 nautiska miles från kusten är förbjuden . Marine avlopp tankar - även känd som en marin renhållning enheter - är konstruerade för att hålla och behandla avloppsvatten
Typer

tre grundläggande typer av avloppssystem Tankarna finns . som regleras för att uppfylla vissa krav för destruktion . Tankar som används i typ I och typ II belastningsbesvär är utformade för att hålla avloppsvatten som skall behandlas så att den uppfyller vissa normer för bakterier innehåll och innehåller inga flytande fasta partiklar så att det kan släppas ut . Typ III belastningsbesvär kräver avlopp tankar som kommer att hålla avloppsvatten för omhändertagande tillbaka på land eller släppas ut bortom 3 sjömil .
Funktioner

Några tankar komma med specialfunktioner . Till exempel är vissa tankar godkändes som mer miljövänlig , och andra främja luktfritt system och hållbarhet .
Överväganden

typ av tank du väljer beror på storleken på din båt , antalet personer som du regelbundet har ute för resor , tillgång till andra faciliteter som på en marina och tillgång till pump - out anläggningar under din resa .
< br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104154.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.