Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att rengöra en kätting

En rostande ankarkätting är inte bara ett kosmetiskt problem för din båt . Rost kan försvaga kedjorna , så småningom orsakar länkarna för att försvaga och bryta . Rengör din ankarkätting minst en gång varje år och förvara den på en torr , ren plats för att skydda den från rost . Även rost kan borstas ur en ankarkätting , ersätter rostig kedja och åter galvanisering hela kedjan är oftast den bästa metoden . Saker du behöver
mässing borste
högtryckstvätt
Visa fler instruktioner
1

Inspektera ankarkätting för tecken på rost . Ankarkättingar tenderar att plocka upp en stor mängd skräp under vattnet , så det är bäst att rengöra så mycket som möjligt först .
2

Pensla kedjan med en mässing borste , eftersom stålborstar kan lämna djupa repor i kedjan som kommer att leda till mer rost .
3

Fråga din lokala marina eller båtliv leverans butik för ett företag som specialiserat sig på re - förzinkning kedjorna . En galvaniserad kedja kommer att vara mycket mer motståndskraftig mot rost .
4

Använd en tryck - bricka för att ta bort skräp och andra främmande föremål från kedjan efter användning av ankaret . Förvara kedjan i en ren , torr yta .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103377.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.