Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man lägger in en motor på en aluminiumbåt

Installera en motor på en aluminium fiskebåt är ett jobb för minst två om du inte har ett block remskiva som kan lyfta motorn på plats . Medan båtmotorer är relativt tung , inte installera de lätt , särskilt om det är en äldre motor och en båt som inte inbegriper kablar och ledningar som behövs vid montering en båt motor till en båt med en ratt . Allt du egentligen behöver göra är att se till att din akterspegel kan stödja vikten av din båt . Saker du behöver
12 - av - 12 - tums bit 3/4-tums tjock plywood
Bränsletank
Fuel line
Visa fler instruktioner
1

Lossa rattarna i monteringsklämman på motorn . Dessa fungerar i princip samma som C- klämmor som är fastmonterade på motorn .
2

Montera motorns klämmor över mitten av akterspegeln på båten , och sedan placera bit plywood mellan yttre delen av akterspegeln och båten klämman. Detta kommer att bidra till att minska vibrationer i motorn , vilket gör båten rida mer bekvämt .
3

Dra åt klämmorna som fäster motorn på akterspegeln . På de flesta motorer , det finns två sådana klämmor. Placera motorns bränsletank på baksidan av båten , och sedan bifoga bränsleledningen från motorn till bränsletanken .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104567.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.