Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att bogsera en båt med en minibuss

Båtar har förmågan att kunna bogseras, men inte alla har en lastbil som kommer att göra jobbet. Andra fordon kan ha förmågan att bogsera båtar om de är ordentligt utrustade med en dragstång och en kulan och om vikten av båten är under gränsen för vad bilen kan säkert bogsera omfattar detta minivan. Med rätt utrustning och praktiken är minibuss precis som kan bogsera en båt som en lastbil. Saker du behöver
Bruksanvisning
dragstång
Kuldrag
Kabelstam
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera den sammanlagda vikten av båt och trailer samt dragkapacitet på din minibuss genom att referera till bruksanvisningar i båda fordonen. Om bogsering gräns för minivan är större vikten på båt och trailer kombination, då din minibuss kan bogsera båten.
2

försäkra korrekta anslutningar (kabelhärvan, säkerhet kortplatser för kedjor och korrekt -size kulan) finns på dragkrok av minibuss. Den Hitch och bollen på din minibuss måste kunna bogsera vikten av båt och trailer. Denna information bör vara ingraverat på skumt.
3

Anslut båttrailer till minibuss dragkroken genom att backa upp fordonet för att anpassa sig till skumt på släpet. Säkerhetskopiera görs bäst med hjälp av en annan person för att titta och guidar dig till släpet utan incidenter. Engagera dragkroken på bollen i minibuss och låses på plats. Fäst alla säkerhetskrav kedjor vid dragkroken på minibuss och koppla in elektrisk belysning till båttrailer.
4

Inspektera alla anslutningar från båttrailer på fordonet för att försäkra alla objekt är säkra och låsta. Kontrollera alla yttre båt remmar, kedjor och enheter belysning för att säkerställa funktionalitet och att säkerställa att båten är ordentligt fäst vid trailern innan avfärd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103687.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.