Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man monterar ett Boat Seat

Båt platser finns i två varianter: säten eller säten piedestal. Inom dessa två kategorier finns en myriad av subtyper som säten för kajaker, kanoter, roddbåtar, flottar fiske och båtar ponton. Som en allmän regel, de mer komplicerade komponenter är med säten. Varje säte stil och tillverkare har sina egna monterings metoder, men alla följer samma grundläggande formel. Saker du behöver
Ratchet och uttag
Skruvmejsel
Hex skiftnycklar
Visa fler instruktioner
säten
1

anges de fyra kuddar och kudde bärare. Ordna dem så de främre kuddar träffas med stöd och bakre fjädringen med bakre stöd.
2

Skjut kopplingsstiften in gångjärnen baksäte hittats mellan kuddarna. Passa kudden gångjärn till stommen gångjärnet och skjut sedan stiften i att fästa dem tillsammans. Skjut de fyra kuddar upp så bärarna stiga upp mot varandra och de främre och bakre förblir platt.
3

Lyft och placera bänk i båtens bänk bostäder antingen på styrningen sida eller passagerarsidan. Bänk båtar har hus att hålla bänken.
4

Bolt bänken ner till båtdäck golvet med Ratchet och uttag.
Piedestal Seats

5

Ställ ut sittdynan och bärstolpen. Ställ stolpfäste på området för båtdäck du vill montera och installera. Borra fästet på golvet och skruva in den i däcket.
6

Skruva bärstolpen på fästet och ratchet sittdynan till bärstolpen. De flesta piedestal säten har en fyra-eller fem-arm fäste med pre-gängade skruvhål för att fästa sittdynan.
7

Placera sittdynan tillbaka på kudden fäste och tråd fästskruvarna i gångjärnet. Skruva på plats och skjut ryggstödet upp och ner för att testa den bifogade filen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104146.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.