Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Så här importerar en Pleasure Yacht

Reser runt i världen i en båt är en lyx för ett lyckligt fåtal. Om du är en av de lyckliga, måste du gå igenom en rad rättsliga förfaranden för att importera din båt om du väljer att angöra en hamn i USA. Oavsett om du importerar båten för att sälja den, eller om du vill behålla båten i USA för personligt bruk, måste du fylla i juridiska pappersarbete och betala en tull avgift till US Customs and Border Protection officer vid din ankomst. Saker du behöver
ägarbevis såsom en Bill of Salu US Environmental Protection Agency Motor anmälningsblankett 3520-21 of duty avgift
Visa fler instruktioner
1

Skicka in bevis på innehav av båten, till exempel en Bill of Sale, och en färdig US Environmental Protection Agency Motor anmälningsblankett 3520-21, till CBP officeren vid tullhamnen omedelbart efter att göra port.
Sida 2

Betala en importtull som motsvarar 1,5 procent av det totala värdet av båten till CBP officeren vid Port of Entry. Om du har en uppblåsbar kärl på din båt, betala ett tilläggsbelopp motsvarande 2,4 procent av det totala värdet av den uppblåsbara fartyget till CBP officeren. Addera 3 p Om du importerar en båt större än 79 meter lång för att sälja den på en båtmässa, intyga för CBP att du säljer båten på en båtmässa i ett underskrivet uttalande. Fråga CBP officeren att skjuta tull betalning. Lägg upp en sex-månaders bindning motsvarande två gånger det tullbelopp du skulle ha betalat. När båten säljs, betala CBP den skall erläggas på det faktiska värdet av fartyget och avbryta obligationen. Om du inte säljer båten inom sex månader när obligationen förfaller, betalar CBP den skall erläggas på det faktiska värdet av fartyget och avbryta obligationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104556.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.