Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur resa med Ship Overseas

Reser utomlands är ett äventyr som du kan öka spänningen genom att gå på ett okonventionellt sätt, såsom genom fartyget. Flera alternativ finns för utrikes resor med fartyg, inklusive positionering kryssningar, vilka kryssningsrederier använder för att få sina fartyg från ett cruising område till ett annat. Många av dessa positionering kryssningar resa över Atlanten från Amerika till Europa utan de stannar hos en traditionell kryssning. Ett annat sätt att resa med båt är med lastfartyg. Fraktfartyget fartyg, samtidigt som de också bär last, ger ett tillbakalutat sätt att se världen. Instruktioner
1

Bestäm om du vill resa på ett kryssningsfartyg eller ett fraktfartyg fartyg. Kryssningsfartyg som seglar utomlands kan erbjuda regelbundna kryssningar eller kryssningar positionering. Lastfartyg segla även internationellt och ge mer autentisk utlandsresor.
2

forskningsfartyg resor webbplatser, såsom CMA GCM turism, vilket ger olika alternativ för utomeuropeiska vatten resor, bland kryssningsrederier, yachter och containerfartyg. Addera 3

Boka din plats på fartyget i ditt val.
4

Bestäm vilka handlingar du behöver för din resa. Om du behöver skaffa ett pass, visum, och /eller läkarintyg, tillåt dig själv gott om tid att uppnå önskad handling (ar).
5

Ta reda på om du behöver vaccinationer för att ange något av de länder du ska besöka. Om så är fallet, boka tid för att få skotten på vad schemalägga din läkare rekommenderar.
6

Pack för din utlandsresa. Bortsett från kläder, toalettartiklar och andra vanliga nödvändigheter resor, bör du packa också vykort, brevpapper och att extra lång roman du har inte haft tid att läsa. Medan du är ombord på fartyget, kommer du att ha gott om tid för att läsa, skriva, spel och ikapp med vänner och nära och kära.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104099.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.