Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Bifoga Plywood till ett båtskrov

När plywood som används för skrovet på din båt börjar försämras, kommer du behöva reparera eller byta ut den. Detta kommer att ske när det vattentätt skikt eller beläggning som är på plywood börjar nöta bort med tiden. Byta ut en del av skrovet kommer att kräva dig att ta bort den skadade delen av plywood och bifoga en ny plywoodskiva till båten. För att ta itu med det här jobbet, behöver du material som du kan hitta på din lokala hem förbättring butik. Saker du behöver
Måttband
Pencil
kritlinje
Cirkelsåg
Sandpapper
marin plywood
Skruvar
Borrmaskin
Caulk
Marine epoxi
Visa fler instruktioner
1

mäta bredden och höjden på det område som du behöver för att reparera med måttband. Gör skära märken på skrovsidan med pennan. Om en penna inte fungerar, gör en disposition med krita linje.
2

Ställ djup cirkelsågen till bredden av plywood som används för skrovet. Detta kommer att vara antingen 3/4 eller 1/2 tum. Skär runt konturerna på skrovet. Ta del av plywood utanför skrovet och ställ den åt sidan.
3

Jämna eventuella ojämna kanter plywood på båten med sandpapper.
4

Överför bredd och höjd på reparationsområdet till en ny bit av marin plywood. Gör skära linjer med blyerts. Skär plywood till storleken med cirkelsåg.
5

Jämna ojämna kanter i den nya bit plywood med sandpapper.
6

Ställ bit plywood på skrovet och fäst den till revbenen med skruvar, med hjälp av borrmaskin. Applicera täta eller marinepoxi till sömmarna. Tillåt 12 timmar för täta eller epoxi torka fullständigt.
7

Text reparation för läckor genom att sätta båten i vattnet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104085.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.