Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur till Mount Trolling Motor Batterier

trolling motor batterier kan komma under fötterna , och tenderar att vara skrymmande och tunga , men ingen fiskebåt bör vara utan en. Trolling motorer är tystare än bensindrivna motorer , så sportfiskare att smyga sig på fisk utan att spöka dem . De flesta större fiskebåtar har särskilda avdelningar där trollingmotorns batterierna är placerade , men på båtar som inte har fack , kan du montera batteriet i en batterilåda . Instruktioner
1

Köp en trolling motor batteri låda från en butik som säljer båttillbehör . Detta kommer att hålla batteriet från att bli blöt , och skyddar båten från sura skador om batteriet läcker .
2

Placera batteriet i batterilådan . Följ anvisningarna som följde med boxen att ansluta batteriet inlägg till terminalerna på utsidan av lådan . Addera 3

Anslut remmar och /eller lås att försegla batteriet inuti lådan . Placera lådan med batteriet inne i en säker hörn av din båt .
4

Anslut kablarna från din trolling motor till terminalerna på utsidan av batterilådan . Testa anslutningen genom att slå på motorn för att se till att det startar . Trollingmotorn Batteriet är nu monterad .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103413.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.