Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Camouflage en glasfiber båt

Glasfiber båtar som används för jakt och fiske ska matcha vegetation och färgerna för området. För att göra detta måste du måla din båt i kamouflage färger med schabloner. Dessa tillåter dig att lagret färger av färg för att få en specifik design, börja med en grundfärg. Du behöver rätt verktyg och material för att effektivt tillämpa färgen. Saker du behöver
thinner
Rags
100-slippapper
Orbital Sander
Duk
Flat marina emalj
Paint spruta
pensel

Visa mer instruktioner
1

Tvätta utsidan av båten med tvål och vatten för att avlägsna smuts, fett och smuts som samlats på skrovet.
2

Applicera thinner till en trasa och torka av utsidan av båten. Lägg till fler thinner till rag som behövs. Detta kommer att ta bort eventuella bensin fläckar som kan hindra färgen från att fastna ordentligt. Addera 3

Sand skrovet på båten med 100-slippapper med en planslip. Torka båtens skrov med en fuktig trasa för att avlägsna sliprester.
4

Applicera en grundfärg av beigefärgad platt marina emalj till skrovet med en färg spruta eller använda en pensel. Tillåt minst fyra timmar för färgen att torka.
5

Placera schablonen på skrovet och tillämpa en oliv-färgad platta marina emalj. Upprepa detta steg för att måla schablonen designen på båten.
6

Placera nästa schablonen på skrovet och applicera en svart platt marin emalj eller annan färg som matchar kamouflage design.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104555.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.