Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man registrerar ett lastfartyg

Vessel dokumentation är en av de äldsta funktionerna i Förenta staterna regeringen med lagstiftning om fartygets registrering som fattats av första kongressen. Den dokumentation och registrering av fartyg är oerhört viktigt, eftersom det gör det möjligt för information om fartygets ägare skall inventeras och enkelt refereras till senare. Även om det är nödvändigt att fylla i ett formulär och betala avgifter för att framgångsrikt registrera ett fartyg, är processen underlättas av den kopiösa mängden stöd dokumentation av USA: s kustbevakning. Instruktioner
1

bekräfta att fartyget kan registreras genom att kontrollera att bevis på ägande, samt amerikanskt medborgarskap, kan tillhandahållas.
2

Samla alla de handlingar som behövs för att framgångsrikt registrera lastfartyg. Social trygghet eller Tax ID-nummer som krävs för samtliga av fartygets ägare eller verkställande ägare, samt fullständig adress. Fartygets hyllar hamn, samt detaljerad information om hur skeppet byggdes och vilka material som användes under byggtiden, krävs också.
3

Navigera till Förenta staterna kustbevakningen National Vessel Documentation Center hemsida och klicka på "Blanketter" menyn placerad på vänster sida av webbplatsen.
4

Klicka på länken för den första formen märkt "Ansökan för ett första utfärdande, Exchange, eller Ersättning av certifikat för dokumentation, utfärda nya dokument "
5

skriva ut blanketten och fylla i den för hand.. Alternativt, skriv in önskade data i form med hjälp av en dator och skriva ut det ifyllda formuläret. Förtydligande om vad som krävs för varje avsnitt på blanketten ges i slutet av blanketten. Den prislista som finns på den vänstra sidan av Kustbevakningens nationella Vessel Documentation Center hemsida
6

Reference . att beräkna avgifterna när du skickar in formuläret
7

Skicka in den ifyllda ansökningsblanketten tillsammans med en check eller postanvisning för de obligatoriska avgifterna till följande adress:

U. S. Coast Guard

National Vessel Documentation Center

792 TJ Jackson Drive

Falling Waters, WV 25419

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104544.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.