Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Ta Carpet Off av en båt

Även den bästa marina-grade mattor slits ut och måste bytas ut. När de konfronteras med denna situation, kommer en majoritet av båtägarna överlämna uppgiften iväg till en hamn eller en lokal duk butik för att få jobbet gjort professionellt. I verkligheten är båt mattor inte så svårt att ta bort. Även om du tar mattor av din båt och inte ersätta det, så kan du ändå spara en bra summa pengar genom att göra det första steget själv. Saker du behöver
mattlim lösningsmedel
Scraper
Plasthink
Boat tvätta
Shop trasor
Visa fler instruktioner
1

Mätta målet mattor med mattan lim lösningsmedel för att lossa limmet håller mattan till däck. Se till att lösningsmedlet inte innehåller aceton och är säker för glasfiber. Låt lösningsmedlet tillräckligt med tid att mjuka mattan lim.
2

Lyft mattan börjar vid ett hörn, lossa den med en skrapa och rulla upp det när du tar bort det. Efter avlägsnande mattan, kassera det på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt.
3

Skrapa så mycket av den gamla mattan lim som möjligt av däck med skrapan. Lägg mer lösningsmedel som behövs för att ta bort resten av limmet.
4

Blanda en båt tvätt /vatten blandning i en hink efter båten tvätta tillverkarens anvisningar. Tvätta området med båt tvättlösning och en trasa för att avlägsna lösningsmedel rester. Skölj området med rent vatten och torka med en annan butik trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104718.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.