Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Refinish en Steel Hull

Stål är ett populärt material för att bygga skrov för kommersiella och privata fartyg. Lättillgängliga och lätta att arbeta med, är stål profiler används för inramning och plåt till huden skrovet. Med en väl underhållen lack, kommer stålet motstår de korrosiva effekterna av saltvatten och ge år i tjänst. Över tiden, kan lager av bebyggda måla spricka och låt vattnet kontakta stålet, så att korrosion ska börja. Skrovet ska skalas och lackeras för att återfå det skyddande lagret av färg. Saker du behöver
Paint skrapa grinder
Side w /wire wheel
sandblasteren
fosforsyrabehandling
Påstryckningsutrustning
Visa fler instruktioner
Strippa

1

Skrapa lager av gammal färg från skrovet med en färgskrapa. Ta bort så mycket du kan från de platta fläckar och från alla komplexa former såsom kurvor eller ribbor i skrovet.
2

Slipa bort envisa fläckar av färg med kvarn och tråden hjulet. Slipa bort färgen några komplicerade former som kan ha varit tufft för skrapan att hantera. Addera 3

Sandblast skrovet. Blast off eventuella kvardröjande färg och spränga rostiga områden tills ren metall är exponerad och rosten är borta.
Refinishing
4

Ansök behandling fosforsyra till skrovet omedelbart efter sandblästring , i enlighet med tillverkarens instruktioner. Sandblästrat stål i en marin miljö rostar mycket snabbt. De behandlingsalternativ obligationer med stålet och bildar ett lager av järn fosfor som är mer stabil än vanligt stål och kommer inte bildar järnoxid (rost).
5

Måla hela skrovet med en kvalitet, marin- kvalitet färg. Applicera minst två lager färg till de avskalade områden för att säkerställa god täckning. Måla alla skrymslen och gropar särskilt väl, så att hela skrovet är skyddad.
6

Coat botten med en kvalitet bottenfärg. Applicera tre eller fyra skikt, låt varje torka helt innan nästa. Botten måla är mjukt och urholkar de båtturer i vattnet, så tjocka lager av färg är önskvärt att minska frekvensen av haul-outs för ommålning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103515.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.