Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Så monterar du ett Seat i en glasfiber båt

Två typer av säten normalt finns i båtar, bänkar och säten piedestal. Vanligtvis är en bänk som används på baksidan av båten och en piedestal stolen används för förare och framsätespassagerare. Du kan montera en stol i en glasfiber båt genom att först bestämma om det behöver sitta. En förare och passagerare måste kunna stå samt sitta när man rider i båten. Saker du behöver
Monteringsplatta eller sitsen
filtpenna
Borrmaskin
Marine epoxiharts
Marine lim-och tätningsmassa
Lag bultar
Hylsnyckel

Visa fler instruktioner
1

Placera monteringsplattan eller sitsen framför ratten. Placera plåten så att dina armar bekvämt kan nå ratten när du sitter.
2

Mark monteringshålen med filtpenna. Borra ett 1-tums hål i golvet med borrmaskinen.
3

Fyll hålen med den marina epoxiharts och låt det härda i minst tre dagar. Epoxihartset används för att förhindra vatteninträngning. Ett-halva storleken av monteringsbultarna in i centrum av epoxihartset
4

Borra styrhålen.
5

Applicera marint lim-och tätningsmassa för området för sittdynan. Applicera tätningsmedlet till botten av sittdynan och ställ in den på plats. Sätt eftersläpning bultar i monteringshålen.
6

Dra eftersläpning bultarna med hylsnyckel. Låt tätningsmedlet härda i minst 24 timmar innan du använder den nya piedestal stolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104584.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.