Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Svetsning Tips för Boat Vinschar

En båt vinsch är en mekanisk, motoriserad eller handvevad rulle som används för att dra en båt från vattnet eller parkeringsplats på en båttrailer, vagga eller docka. Vinschen innehåller en trumma som har en rem eller metallkabel. Kabeln är ansluten till den godkända bogsera punkten av båten som flyttas och som vinschen vevas, drar remmen eller metall kabel båten till dess viloplats. Bifoga Frame genom svetsning

vinsch fäste som är fäst vid en ram genom svetsning kommer att erbjuda mer stabilitet och styrka till redskapet än en konsol som är bultad till ramen. De flesta vagnar kommer med en vinsch som redan finns, men i händelse av en vinsch måste installeras och svetsas på plats, det finns flera alternativ att fästa fästet och en av dem är att göra det själv.
Konsekvens i bredd och djup
p Det finns olika svets typer för olika applikationer. En stor klump av svets betyder inte nödvändigtvis ett mer strukturellt ljud eller starkare koppling. Vid svetsning en konsol till ramen, har svetssträngen att vara konsekvent i bredd och djup för att vara effektiva. Om svetsen är stripig eller SPINDELLIKNANDE, kommer styrkan att äventyras och resultatet kommer att vara eventuellt strukturella fel. En häftsvets bör inte användas som den slutliga svetsen. En häftsvets används för att hålla komponenterna på plats medan den slutliga svetsen appliceras. Svetsprocessen kräver användning av ett särskilt gemensamt design. Inte alla gemensamma mönster är rätt för alla applikationer.
Använd skyddsutrustning

svetsning klassificeras som en varm process, risken för brännskador och brand är betydande. För att förhindra skador på svetsaren bör svetsaren använda skyddsutrustning såsom ögon-och huvudskydd, handskar läder och skyddande långa ärmar. Den skyddsutrustning skyddar svetsaren mot exponering för värme, flammor och flash brännskador. Skyddsutrustning har förbättrats under åren men är bara effektiva om de används på rätt sätt
Välj Rätt svetsutrustning

Svetsning kräver rätt utrustning,. Annars kan resultatet bli förödande. För mycket värme eller svetsen kan vara skadligt för processen och de involverade materialen. Svetsaren ska vara noga med att välja rätt utrustning och metod. När du är osäker, kontakta en svets specialist. Alltid svetsa i ett väl ventilerat område, men vara försiktig med drag i arbetsområdet. Någon inte bär erforderlig skyddsutrustning, särskilt ögonskydd, inte borde vara i svetsområdet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104159.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.