Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur manuellt ta upp en Inombordare Utombordsmotor

Inombordare-yttre båtar (I /O) använder motorer inrymda i den bakre delen av båt under en kåpa. Propellern och propelleraxeln är fäst vid en power trim som höjer och sänker denna del av motorn. Om power trim funktionsfel, axel och propeller måste höjas manuellt. Det hjälper att ha ett eller två biträden med uppgift, vilket kräver samordning för att lyfta prop-axeln upp och låsa in den i upprätt läge. Saker du behöver
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn. Kontrollera gasreglaget och kontrollera att den är i neutralläge. Öppna motorkåpan
2

Nå till baksidan av motorhuset på baksidan akterspegeln -. Mycket tillbaka kanten av båten. Leta efter två metallstift förbinder axeln till trim-motorn. Använd en skiftnyckel för att skruva loss stiften från trimmotorn, förbereda axel-propeller att lyftas manuellt. Låt kåpan öppen.
3

Stå på baksidan av båten och ha en assistent stå på den andra sidan. Både nå ner och greppa axeln handtag, som normalt återfinns vid vattenytan. Med båda gripande, samordna en långsam lyft av axeln. Lyft och har assistenten håller upp.
4

Skjut låspinnarna du skruvas loss från motorn genom triminställningar i huven området. Tryck in stiften i hålen på axeln för att låsa motorn i upprätt läge.
5

Stäng kåpan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104145.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.