Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Vortec 350 Marine Motorspecifikationer

Huvudsakligen används i GM lastbilar och full-size fordon under 1980 och 1990 , kan den Vortec 350 motorn också hittas i marina applikationer med de nödvändiga vatten - tätande egenskaper . Om du har en Vortec 350 marinmotor , den speciell är liknande de som finns på land . Grunderna

Vortec 350 är en åtta - cylindrig marin motorblocket kan 5,7 liter slagvolym . Dess ventilkåpor är centrum bultade och oljetråget rymmer upp till 5 liter . Det kräver användning av en elektrisk bränslepump. Den har en enda , i ett stycke huvudpackningen i den bakre delen av motorn .
Specifikt

Vortec 350 båtmotorer innehåller en rulle lyftare och kam , samt som en cirkulationspump och harmonisk balansaxel . Den tillverkades med ett skikt av vattenfast svart färg . Den har en åtta - bult inloppsventilen .
Prestanda

Vortec 350 marinmotor kan uppnå 295 hästkrafter vid 5000 rpm och 355 foot- pounds av vridmoment vid 3.600 rpm . Den har en plast transmissionskåpan för enkla justeringar och en inre svänghjulet med en bakre ring fastsättning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103402.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.