Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur polska skrovet på en segelbåt

Segelbåt skrov, oavsett om de är tillverkade av aluminium, glasfiber eller trä, alla har ett skikt av färg som med tiden och utan omsorg kommer att färga, förvärva havstulpaner, eller växa pudrig, förlorar sin glansiga avsluta. Processen för att återställa den ursprungliga finishen till en segelbåt skrov beror på hur länge båten har gått utan polering. Drydocking segelbåten och polering av skrovet i slutet av varje säsong kommer att bibehålla finishen. Saker du behöver
Dual-action slipmaskin med sandpapper mellan 400 - till 2000-grit
Orbital buffert
polermedel
Buffer polerplatta
Anti-haze förening

Visa fler instruktioner
1

Slipa ytan av skrovet med sandpapper på dubbelverkande slipmaskin. Använd den finaste grus möjligt att ta bort bebyggda skräp på finish, arbeta dig fram till 2000-slippapper. Den hårdaste grit du bör använda för att ta bort grov smuts uppbyggnaden är 400-grit.
2

Ansök polervax till dynan på omloppsbanor bufferten och arbeta uppifrån och ner, börja polera ut sand repor. Ställ bufferten till en medelhög hastighet så det låter lite material att stanna på putsdyna samtidigt bygga upp tillräckligt med friktion för att polera ut repor.
3

Ändra buffertdynan till polering pad och tillämpa anti-haze förening till skrovet. Ställ in hastigheten på bufferten igen sin medelhög inställning, och sedan arbeta från toppen till botten av båten polera bort diset kvar av polermedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104430.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.