Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

DIY utombordsmotor Hoist

Du kan göra din egen lyftanordning för en utombordsmotor genom att utnyttja taket i ditt garage eller förråd för din båt. För att göra detta, kan du montera en kedja hissa till takbjälkar. Detta gör att du kan ha en särskild hiss för att avlägsna utombordaren från båten. Men, måste du bygga en stiftelse stöd för att hänga och stödja telfern. Saker du behöver
L-fästen
Borrmaskin
Bultar
Brickor
Nötter
Hylsnyckel
Ögleskruv
kättingtelfer
2x6 board
Cirkelsåg
Visa fler instruktioner
1

Mät avståndet mellan två takbjälkar med ett måttband och notera mätningen.
2

Överför mätning för en 2-för-6 ombord och gör ett snitt märke med penna. Klipp styrelsen till önskad mätning med en cirkelsåg.
3

Montera ett L-fäste i varje hörn så att den är jäms med änden av brädan. Fäst L-fästena i 2-av-6 bräda med skruvar och en borrmaskin.
4

Placera 2-av-6 in mellan takbjälkar och markera monteringshålen för L -konsolerna med blyertspenna. Borra ett hål genom reglarna med borrmaskin.
5

Rikta in monteringshålen på L-konsolerna med hålen på takbjälkar. Sätt i en bult i varje hål. Placera en bricka över gängorna på varje bult. Dra en mutter på änden av varje bult med en hylsnyckel.
6

Borra ett hål i mitten av 2-av-6 styrelse och sätt ett öga bult i hålet. Placera en bricka över gängorna på ögat bult och dra åt en mutter på bulten med hylsnyckel.
7

Ställ stödhaken för telfern i ögleskruven.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104132.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.