Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att ta en båt i en Side Tow

Båtliv på öppet vatten är det perfekta sättet att spendera din helg med familj och vänner. Vid de sällsynta tillfällen att din båt blir inaktiverad eller du stöter på en tvinnad båtägare, är det klokt att veta hur man korrekt bogsera en båt. Även om det verkar logiskt att bogsera båten bakom din rigg, kan detta leda till en olycka, eftersom den bogserade båten har inget sätt att stoppa. Det korrekta sättet är att rigga två båtar sida vid sida i en sida släptåg konfiguration. Saker du behöver
Dubbel-flätad bogserlina
Stötfångare
Visa fler instruktioner
1

Säkra stötfångare längs styrbords (höger) sida av båten. Det bör finnas tillräckligt många stötfångare för att skydda båda båtarna från framsidan till baksidan.
2

Placera bogsera båten på vänster sida av haveristen. Knyt ett avsnitt av dubbel flätad nylon linje från fören öga på haveristen till fören på bogsera båten. Addera 3

Fäst ett annat avsnitt av bogserlina från baksidan av haveristen till den bakre delen av bogsera båten.
4

Tie en snittlinje bakifrån dragkrok på bogsera båten till fören öga på handikappade båten. Detta korsade linje kallas fjädern linjen.
5

Kör en annan sektion av linjen från den bakre dragkrok på handikappade båten till den främre sidan av bogsera båten.
6 < p> Dra in alla rader tills handikappade båten är tätt mot sidan av bogsera båten. Kör bogsera båten på lägsta möjliga varvtal till närmaste dockan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104725.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.