Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Felsökning av en MerCruiser

Kvicksilver Machine , ett dotterbolag till Brunswick Corporation , tillverkar MerCruiser motorer , tillsammans med drev och inombordsmotorer för fritids- och kommersiella båtar av varierande storlek och grad av makt . Båt mekanik kan vara komplicerat , och det kan vara nödvändigt för att serva din MerCruiser som del av rutinmässigt underhåll eller på grund av ett mekaniskt fel . Instruktioner
1

Inspektera bälg slangar på drivaxeln för att leta efter tecken på slitage och förfall . Kolla efter rost runt klämmorna som håller slangarna till axeln .
2

Smörj enheterna med litiumfett . MerCruisers har oftast fyra hårddiskar . Att hålla dem smörjas garanterar att de kan röra sig smidigt och kommer inte rosta eller sylt upp .
3

Anslut en multimeter till drevet och en jord ( en vattenledning , till exempel ) till kontrollera elsystemet .
4

Byt accelerator pump om båten accelererar i anfall och startar . Gaspedalen pumpen ger bränsle till förgasaren men dess gummikolv kan försämras med tiden .
5

in en justeringsredskap i drivkoppling att kontrollera motorns anpassningen . Om det är dåligt , har det professionellt servad .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104735.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.