Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Resor till Ghana med båt

Det finns många olika sätt för dig att resa till Ghana med båt men väldigt få innebära en direkt resa. De viktigaste hamnarna är Accra och Takoradi. Båda tjänar fartyg vid internationella resvägar men inte så ofta som andra stora hamnar på den västra kusten av Afrika. De flesta båtar som reser till Ghana är fraktfartyg och hitta ett alternativ, såsom ett kryssningsfartyg, är omöjligt. Det enda andra alternativet är att du kan privat hyra en båt från ett antal välrenommerade företag över hela världen, varav de flesta kan du enkelt hitta på nätet eller i din lokala företagskatalog. Freight Ship

Reser på en lastfartyget till Ghana kommer inte att vara så bekväm som reser på en lyxig kryssningsfartyg. Det huvudsakliga syftet med en lastfartyget är att överföra last och så det finns inget utrymme ombord för alla rekreationsområden utanför matsalen som du vill dela med besättningen. Detta kan göra att båten resan till Ghana ganska obehaglig. Det faktum att resan kan vara obehagliga återspeglas inte i priset så kostnaden för att färdas på ett fraktfartyg fartyg kan komma att likna vad det kommer att kosta på ett plan.
Indirekt väg

Lastfartyg tenderar att resa över hela världen och nästan alla de stora fraktoperatörer betjänar den västra kusten av Afrika, även om de inte stannar i Ghana itself.Perhaps det mest bekväma sättet att resa till Ghana med Båten är genom att börja resan i ett av grannländerna. Inte bara skulle resan då också vara mycket kortare det skulle också vara mycket billigare. Att hitta en båt som färdas direkt till Accra eller Takoradi blir mycket lättare i Elfenbenskusten eller Nigeria, länder som är relativt nära till Ghana.
Direct Route
< p> Om du insisterar på att resa direkt till Ghana och din utgångspunkt kommer att vara utanför Afrika måste du förbereda dig för en oerhört lång resa. Vissa fraktfartyget vägar inkluderar Amsterdam, Hamburg, Tilbury, Antwerpen, Le Havre, Dakar, Freetown, Abidjan, Tema, Lome, Cotonou, Lagos och Douala som hamnar i samtal innan de anländer i Takoradi, Ghana. Resan skulle ta nästan två veckor och innebär resor över 5.000 km, vilket är nära 3.500 miles.
P Det finns olika rättsliga hinder också. Framme i vissa hamnar du kanske upptäcker att du behöver visum för att gå i land och utan något du kan behöva stanna på båten tills den börjar nästa etapp av sin resa.
Förberedelser

Med en sådan ansträngande resplan inblandade det finns olika preparat som du kan göra för att vara säker på att resan blir så dräglig som possible.Stock upp på några tabletter havet sjukdom. Även om du aldrig har drabbats av sjösjuka innan det är möjligt att du kan den här gången. Det är bättre att vara säker än ledsen eftersom när du är ombord och reser blir det ingen apoteket på vägen.

Packa några läsa material. Oavsett om du föredrar tidningar eller böcker att du tar något eftersom alternativet är att sitta i din stuga och räknar minuterna.

Förbered dina visumansökningar. Du kan komma fram till en port mitt i natten och bättre förberedd du är mindre stressad du då kommer att bli.
Faror
p Det finns en stor fara med att resa till Ghana med båt. Maritime säkerhet är ett problem i västra Afrika och rapporter av pirater kapning båtar är inte ovanligt. Pirates rikta oftast olja fartyg i stället för fartyg gods men tills det finns en förbättrad marin närvaro i havet kommer det alltid finnas en tillhörande risk när de reser med båt till Ghana.

Ha en försäkring som täcker du för en sådan Resan är viktigt men det är inte sannolikt att vara billig. Kolla det finstilta i varje politik för att vara säker på att du omfattas av internationellt vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103599.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.