Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur för att Byt ut Transom på en liten båt

The akterspegel av ett båt är den platta sektionen vid den bakre eller aktern och är där en utombordsmotor är fäst till båten. Om akterspegeln på båten är tillverkad av trä kan börja försämras eller ruttna över tiden. Det kan också knäcka den båten har lidit skada. När detta händer måste du byta eller effektivt reparera akterspegeln. Du kan göra detta genom att använda en glasfiber fyllnadsmaterial. Saker du behöver
Glasfiber spackel
tuschpenna
Tigersåg
Mejsel
Hammer
Plywood
Cinder block
formsläppning spraya
5-gallon skopa
paddla kvarstad
Borrmaskin
Gummiklubba
Plastskrapa
Marine epoxy kitt
Visa fler instruktioner
1

Skär runt kanten av akterspegeln med tigersåg. Ta upp locket på akterspegeln och ställ den åt sidan.
2

bort ruttet trä eller dåligt avsnitt av akterspegeln som ligger mellan glasfiber locket och basen genom att gräva ut den med stämjärn och hammare .


3

Place en bit av plywood mot insidan väggen av akterspegeln. Detta är den del som är vänd mot insidan av båten. Förbered plywood mot akterspegeln med två eller tre aska block.
4

spreja formsläppning till utsidan av akterspegeln. Detta för att hjälpa till med att avlägsna överflödigt glasfiber spackel.
5

Öppna burken av glasfiber spackel och tillsätt önskad mängd katalysator. Blanda fyllmaterialet med en träpinne, såsom en färg omrörare, under minst en minut.
6

Häll blandningen in i akterspegeln. Peka på utsidan av akterspegeln med gummiklubba för att avlägsna eventuella luftbubblor. Låt glasfiber spackel härda i minst sex timmar. Avlägsna överskjutande fyllmedel från utsidan av den akterspegeln med hjälp av plastböjen skrapan.

7

Ansök marint epoxy kitt till botten av akterspegeln top mössa som du tog bort i steg 1. Sätt tillbaka locket på akterspegeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104239.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.