Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man flytta till en båt

Båt-levande är fundamentalt annorlunda än att leva i ett hus. Allt blir mycket mindre och du kommer inte att vara omgiven av några av de bekvämligheter i vardagen. Båt underhåll pågår och, om du är på resande fot, kommer du hela tiden måste orientera själv. Avvägningen för dessa svårigheter är ett liv med oändliga möjligheter och frihet. Göra fungerande planer i förväg kommer att hjälpa till att lindra din övergång till att leva på en båt. Instruktioner
1

ge bort, sälja eller lagra allt du äger som inte är absolut nödvändigt. Bo på en båt, behöver du bara några kläder, några böcker, en del redskap kök och några personliga saker. Allt annat kommer bara i vägen.
2

titta länge och hårt och vara väldigt kräsen innan du köper din första båt. Vill inte ens tänka på att köpa tills du har seglat på ett antal olika båtar och förstå sina styrkor och svagheter. Att köpa fel båt kan vara ett mycket allvarligt ekonomiskt misstag.
3

Köp den minsta båten du kan leva med. Hamnavgifter, underhållskostnader, bränslen och reparationer är alla relaterade till storleken på din båt. Den större båten, desto mer kommer det att kosta dig att leva på det.
4

Överväga att anlita besättningen att börja om du är en erfaren seglare. Att ha en kunnig person ombord, åtminstone under de första veckorna, kan hjälpa till att lindra din övergång till ett liv på vattnet. Köp din båt på den plats där du kommer att leva
5

, om det alls är möjligt. Börjat ägandet av din båt med en lång resa skulle vara både stressande och osäker.
6

Säkra en båtplats eller dockning privilegier på en småbåtshamn innan du köper din båt. Var säker på att du har tillräckligt med pengar för att täcka dockningsutgifter, försäkring och underhåll för din båt innan du köper den.
7

Ta steget när allt är klart. Sälj ditt hus eller ge upp din lägenhet, gå på din båt och börja livet som en on-board bosatt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104537.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.