Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar en Power Boat Trailer vinsch

En vinsch, en gång installerat på en båttrailer, hjälpa till att dra upp båten ur vattnet och upp på släpet. En makt vinsch använder en motor för att driva dragverkan av vinschen. Fördelar med att använda en motordriven vinsch ingår inte behöva vev, praktiskt om du inte har mycket styrka i överkroppen, och snabbare båt laddningstider. Om du vill ha en vinsch på din båttrailer, installera en själv och lägg den mekaniska fördelen en vinsch ger. Saker du behöver
Trailer makt vinsch
Monteringsplatta
Justerbar Hylsnyckel Mössor och ratchet
DC batteri
Visa fler instruktioner
1

Skruva loss muttrarna från fästplattan och ta bort botten fasthållningsprofilen av fästet. Placera den övre delen av monteringsplattan på släpet bogsera-armen och skjut den framåt mot trailern tills skruvhålen finns på utsidan av bogserlina armen.
2

Skjut bultarna genom skruvhålen på monteringsplattan och placera den nedre delen på monteringsplattan under bogsera-armen och rikta in skruvarna till plattan hålet. Dra åt låsmuttrarna på plattan. Placera sockeln på skruvskallar och skiftnyckeln på botten muttrarna. Använd motsatt kraft för att dra åt bultar och muttrar så tätt som möjligt.
3

Placera vinschen på fästet plattan med kabelhaken inför framsidan av vagnen. Sätt i skruvarna genom hålen på vinschen och anpassa dem till de återstående monteringshålen på monteringsplattan. Dra åt muttrarna under bultarna och sedan använda socket och skiftnyckel i motstående kraft att dra en snäv som möjligt.
4

Placera DC batteri längst fram i vagnen och behålla med bungee stubin. Anslut vinschen röda kabeln till batteriets röda terminalen och den svarta till den svarta terminalen.
5

Vrid vinsch strömmen att testa kabelanslutningar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104223.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.