Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Wire en Fuse Block i en båt

De flesta båtar har ett elsystem om ägaren planerar att arbeta på natten. Systemet kan vara så enkelt som en enda tråd som löper mot en ljuskälla i fronten och en i ryggen med ett batteri och omkopplare. Skulle du vilja lägga till ett ekolod, mätare, horn och andra tillbehör, behöver du en elcentral. Även till synes komplicerade, kommer tillägget av en fördelning panel gör kabeldragning mycket enklare. Saker du behöver
Distribution panel
ring kontakter
kryssmejsel
Elektrisk multiverktyg
2 en-fot sektioner av 10 gauge tråd med ring kontakter i båda ändar
Säkringshållare med 30-amp säkring
Visa fler instruktioner
1

Montera elcentralen nära batteriet på en fast yta.
2

Installera en änden av en 10 gauge tråd avsnitt på panelen mataranslutningen och den andra änden på den ena sidan av säkringshållaren. Panelen mataranslutningen är vanligen större, ibland guldfärgad och oftast centralt. Din panel anvisningar kommer att identifiera matarskruven.
3

Lägg ring kontakter på redskapet trådarna med ett multiverktyg och ansluta dem till tillbehör fläckar på panelen med medföljande skruv och Phillips-skruvmejsel. Tillsätt lämplig säkring för varje tillbehör.
4

Bifoga en 10 gauge tråd till den andra sidan av den 30-amperes säkring hållaren och den andra sidan till "+"-anslutningen på batteriet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103933.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.