Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man tar bort färg från en Gel Coat

Ta bort oxiderade färg från gelcoat behövs för båtar med glasfiberskrov med en målad namn eller grafik. Om du inte längre vill ha grafiken eller namnet på båten, måste de tas bort. För att göra detta måste färgen tas bort utan att skada gelcoaten, som är täckta av glasfiber. Denna process kräver att en produkt som är utformad för användning med glasfiber gelcoat. Saker du behöver
Kaustiksoda tvättmedel
Citrus avfettningsmedel
Trädgårdsslang 5-liters hink
Wash handske
mjuk borste
Marine
färgborttagningsmedel
Visa mer instruktioner
1

Blanda en liten mängd av den kaustiksoda tvättmedel och citrus avfettningsmedel med varmt vatten från trädgårdsslangen i en 5-liters hink.
2

Doppa en tvätt handske i lösningen och torka den över ytan på båten där du behöver för att ta bort färgen. Lätt skrubba området med en mjuk borste. Detta kommer att ta bort fett och smuts på ytan av glasfiber. Addera 3

Applicera marint FÄRGBORTTAGNINGSMEDEL över glasfiber med pensel. Gå över glasfiber med två till tre slag av färgborttagningsmedel. Låt färgborttagningsmedel för att ställa i minst 30 minuter.
4

Gnid färgen med en trasa. Om färgen börjar lossna, har FÄRGBORTTAGNINGSMEDEL gjort sitt arbete. Fortsätt att gnugga i en cirkulär rörelse för att ta bort färgen.
5

Applicera mer färgborttagningsmedel, om nödvändigt, för envisa fläckar. Fortsätt gnugga glasfiber tills all färg har tagits bort.
6

Skölj glasfiber med varmt vatten från trädgårdsslangen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104122.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.