Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar en Minn Kota Trolling Motor Kabel

Minn Kota tillverkar flera trolling motorer för fiskare att montera på de bågar eller STERNS av sina båtar, den förstnämnda är den bästa metoden för överlägsen styrning. I båda fallen är motorn används för att hjälpa båtfolk flytta tyst i grunt vatten. Om du monterar på aktern, kan kablarna följa båtens huvudsakliga motorkablaget till batteriet. Om du går med en rosett montera, måste en ny rutt utredas. Saker du behöver
Buntband
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Trolling motorkabel med kompatibla batteriklämmor
Visa fler instruktioner
1

bort din båt och motorn helt från vattnet. Parkera din trailer på plan mark. Lossa minuskabeln och därefter pluskabeln från batteriet genom att lossa klämmuttrar med Ratchet och uttag. Kontrollera att du har batteriet - två 12-volts eller en 24-volt -. Hantera din trolling motor krav
2

Fäst ledningarna till din båge-eller akter-monterad trolling motorn. Minn Kota ingår kablage och fäste för antingen konfiguration. Rådgör med din specifika modell handbok för rätt anslutning platser för din motorkabel.
3

Route dina kraftkablar till närmaste järnväg läppen och tuck dem undertill som du bege dig mot ditt batteri. Skjut ändarna av ledningarna genom några ledningar hål längs vägen, cinching tråden spola till din båt med buntband eller plast fästen.
4

Anslut den negativa (vanligtvis röda) i slutet av trollingmotorn kabeln till minuskabeln på batteriet med den medföljande klämman. Anslut den positiva (oftast svart) änden av kabeln till den positiva ledningen av ditt batteri eller utgången slutet av din brytare, om du har en installerad.
5

Anslut din pluskabeln och sedan din negativa till batteriet. Testa din nya Minn Kota trolling motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104224.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.