Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man identifierar My Alpha Outdrive

Alpha Outdrive är en liten och effektiv motor som används av ägare av små-till medelstora båtar. Det erbjuder en svängradie på 56 grader och upp till 300 hästkrafter. Identifiera Alpha Outdrive på båten är enkel. Även om båten har flera motorer, flera kännetecken för Alpha gör det lätt att identifiera. Saker du behöver
Rag eller handduk (valfritt)
Visa fler instruktioner
1

Titta på baksidan av din båt för en stor black metal-enhet ansluten till den bakre . Alpha Outdrive sträcker cirka åtta inches ur vattnet, och ytterligare åtta inches nedanför.
2

tag i toppen av motorn och dra den mot dig. Detta kommer att lyfta outdrive ur vattnet, samtidigt som det fäster vid båten. Upprepa för alla motorer du har. Nu kan du se vilka funktioner för att eliminera de andra och identifiera Alpha Outdrive.
3

Torka om bort med en trasa eller handduk. Klart vatten spelar ingen roll, men skum, rost eller vattenlevande växter kan dölja de funktioner du behöver för att identifiera den.
4

Hitta logotypen tryckt på sidan av motorn. Alpha utombordare kommer att läsa "Mercury" i rött och vitt bokstäver.
5

Kontrollera motorns hjulet. Alpha har en enda svart hjul, med fyra blad ungefär två inches lång vardera. Alpha är den enda Mercury outdrive med sådant hjul. De andra har alla silver hjul med antingen tre eller fem blad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104188.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.