Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur polska Segelbåt Glasfiber

En segelbåt innehåller ett yttre skal som består av glasfiber med gelcoat täcker som gör båtens yta glänsande. Med tiden börjar din segelbåt yta att förlora sin lyster och blir slö. De glasfiber och gelcoat är också känsliga för smuts och skräp, samt oxidation. Oxidation uppstår när solljuset och luft börjar interagera med glasfiber och gelcoat. Denna process leder till slut bleknar. Polering din segelbåt på regelbunden basis kommer inte bara att stoppa oxidationen, men också återställa båtens glänsande yta. Saker du behöver
Vattenslang med spruta
Glasfiber rengöringsmedel
Varmt vatten
Bucket
Gummihandskar
Sponge
Microfiber handduk
Aceton Sida 2 mjuka trasor eller trasor
Marine vax /polermaskin
stor handduk
Rubbing (tillval) katalog Toluen (tillval) katalog Nose mask (tillval)
Visa fler instruktioner

1

Spraya din segelbåt ordentligt med vatten för att avlägsna allt löst damm och smuts. Glöm inte att spraya alla sidor av båten, inklusive eventuella exponerade undersidan.
2

Blanda 1 kopp tvättmedel avsedd för glasfiber rengöring och 1 liter varmt vatten i en hink. Använd gummihandskar för att hålla händerna torra. Rör om blandningen med en svamp. Applicera blandningen till segelbåten och skrubba kraftfullt för att avlägsna eventuella caked-på skräp och smuts.
3

Skölj båten och upprepa steg 2 om fläckar eller smuts som fortfarande finns kvar. Torka båten med en microfiber handduk.
4

Häll 3 msk. av aceton på en mjuk trasa eller duk. Torka båtens yta med aceton-indränkt trasa eller trasa för att avfetta glasfiber /gelcoat så ytan kan acceptera vax /polermaskin. Vik trasa eller trasa i hälften och upprepa steg tills hela segelbåten är täckt i aceton. Aceton torkar omedelbart.
5

Häll 2 msk. av marint vax /polermedel på en mjuk trasa eller trasa. Applicera vaxet /polermaskin till segelbåten, med cirkulära rörelser så att ämnet kan tränga in i gelcoaten. Arbete i sektioner. Vissa märken av marint vax komma med en skum pad. Använd skum pad istället för en trasa /duk, om den finns.
6

Fortsätt applicera vax tills båten är täckt i ämnet. Låt vaxet /poleraren torra till en dimma. Polera ytan med en stor handduk för att avlägsna diset och överskott vax /polermedel tills ytan blir blank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104094.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.