Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Mögel Produkter för en båt

Våren är på väg, och det är dags att få din båt redo för säsongen. Senaste faller du servade den och täckte den och väntade tålmodigt på våren, bara för att upptäcka mögel växer på den. Mögel är otäck ser och även en fara för din hälsa. Det finns flera sätt att befria din båt av mögel och för att förhindra den från att komma tillbaka. Det finns kommersiella kemiska mögel removers och några attraktiva naturliga alternativ. Ta bort mögel från fasta ytor

trä, plast och metall ytor på din båt är ofta porösa eller semi-porösa, och behålla fukt och smuts mögel behöver för att växa. Den bästa metoden för att säkert ta bort mögel från dessa ytor är att göra en pasta av vinäger och salt i lika stora mängder och skrubba mögel borta. En annan bra metod är att spruta ytorna med citronsaft och vinäger. Detta kommer att döda mögel på nästan alla fast yta.
Lines, lakan och fall

duken och rep fixturer på en båt är mögel magneter. Den goda nyheten är att du inte behöver några kemikalier för att ta bort mögel från segel, linjer eller rep. Det bästa för att hantera mögel på dessa poster är att använda en högtryckstvätt. Det kommer inte ta mycket högt tryck för att helt ta bort mögel.
Kemikalier och enzymer

Försök att använda naturvänliga metoder när du kan. Men, om du behöver något starkare än borax och citronsaft, finns det några bra kommersiella marina mögel removers. Blekmedel späddes med vatten är en bra fungicid. Bara vara säker på att det område du arbetar i väl ventilerat.

En ny typ av mögel remover är snabbt på att bli populär. Sprayer med vegetabiliska enzymer är både kraftfull mögel removers och giftfria. Dessa fungicider är säkra för människor och miljö. Du hittar dem på flera ställen på internet och hos din småbåtshamn.
Förhindra mögel

Mögel är en svamp eller mögel. Den gillar att växa på fuktiga ytor av båtar, och det älskar smuts. Ett riktigt effektivt sätt att förhindra mögel är att hålla båten riktigt ren. Delstaten Kalifornien Boater stater Faktablad att tvätta ytorna på en båt med en borax och vatten-lösning kommer att ta bort och hjälpa hämma tillväxten av mögel och mjöldagg.

Länkade utrymmen på en båt kan få mögel eftersom de håller fukt i. En metod för att hjälpa att förhindra tillväxt av mögel i dessa utrymmen är att placera kiselgel fuktabsorberande paketen i dem. Dessa paket kommer att fånga fukt från luften och därigenom bidra till att förhindra mögel tillväxt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103460.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.