Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du fyller Pontonbåtar på en ramp

Vintern kan vara mycket skadligt för en ponton båt. För båtägare som bor i mindre än tempererat klimat, innebär detta att ta bort ponton båten ur vattnet för säsongen, och vidta lämpliga försiktighetsåtgärder med motorn för förvaring. De flesta sjöar och vattendrag som är tillräckligt stora för pontonbåtar att segla på har ramper för båtägare att både pull båtar ur vattnet, och satte båtarna tillbaka i vattnet. Saker du behöver
Pontoon trailer
Fordon
Visa fler instruktioner
1

Pilot ponton båt över vattnet i riktning mot rampen. När nära landning, pilot båten en kort väg ut ur landningen, line fören på ponton båt med landningen. Idle motorn och stanna på plats tills fordonet på land stöder ponton trailern i vattnet, se till att trailern är inte krokig.
2

Engagera motorn i växel på ponton båten, och långsamt närma landningen. När landningen närmar sig, notera vattendjupet, och höja trim av motorn till att förhindra dinging propellern på marken. Linje pontonen med släpvagnen så att släpet sitter direkt mellan båtens två pontoner.
3

långsamt föra ponton båten på trailern tills mötte motstånd. Öka motorns gashandtaget att fortsätta glida framåt längs släpet. Detta tjänar också att räta ponton båt längs släpet och hindrar båten från att välta. Om båten inte kan gå vidare på trailern, har bilens förare sakta tillbaka vagnen längre in i vattnet.
4

Stäng av motorn när pontonen är fullt på släpet. Har fordonets förare drar sakta båten och trailern ur vattnet. När fullständigt ur vattnet och på plan mark, fast pontonen till släpet med hjälp av bogsering remmar på framsidan och baksidan. Både ponton båt och trailer är utrustad för att stödja de bogsering band, med metall öglor för placering av banden "krokar. Sänk trim på motorn så långt det går. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104530.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.