Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hemlagad Boat Racks

Oavsett om du är en båt hyra plats på sjön eller bara en kille med en massa små båtar, når du förmodligen en punkt där du vill få upp dem från marken, om det av någon annan anledning än att du har fått uppleva spänningen i att lyfta båten upp från gräset och hitta en orm. Här finns flera hemmagjorda båt rack typer, alla gjorda av virke som kommer att arbeta för de typer av små farkoster som kan ljuga om din gård .. Saker du behöver
inlägg - Cedar eller tryckimpregnerat
träskruvar
Kraftig hylla parentes
2-av-6: or i olika längder
2-by-8s, 12 meter lång
Borr och bits
Hylsnyckelsats
Väskor för redi-betong
skottkärra och spade
Vattenslang
Klädsel häftapparat och häftklamrar
mattrester
Visa fler instruktioner
Roddbåtar och Jon Båtar
1

Dig fyra hål inlägg, 2 meter djup i marken i en 8-fot-by-10-fot rektangel, med hålen i varje hörn
2

Set fyra 4-fot långa inlägg i marken med 2 meter inlägget sticker upp.
3

Blanda upp det konkreta blanda med vatten i skottkärran och häll cement i hålet runt basen av stolparna.
4

Lag bult två 12-fot långa 2-by-8s till långsidorna av rektangeln så de är även med toppen av stolparna och parallellt med varandra.
5

Vänd dina båtar och lägg dem relingen ned mellan 2-av-8 tvärbalkar. Detta rack kommer också att acceptera kanoter och kajaker. Du kan pad toppen av räcket med mattan remsor eller gammal duk firehose om du vill skydda din båt från repor.
Kanoter
6

Gräv två hål 2 1 /2-meter djup och 8 meter från varandra. Sätt två 10-fot långa inlägg i hålen. Blanda upp redi-betong och häll i hålen vid basen av stolparna. Se till stolparna är vertikala och låt betongen torka och härda över natten.
7

Cut sex 2-av-6 brädor till en längd på 7 meter.
8

Lag bulta fast 2-för-6s till posten tvären i centrum för den 2-x-6 tvärbalk. Lägg en spola med toppen, en andra 18 inches från marken och en tredje halvvägs upp på stolpen mellan de övriga två tvärbalkar. Gör den andra stolpen på samma sätt. Använd två fördröjning bultar för varje tvärbalk. Staple matta remants ovanpå tvärdelarna till pad dem.
9

Lag bult två 2-av-6 brädor diagonalt med varandra från den första stolpen till den andra stolpen. Fäst dem till motsatta sidor av stolpen så att de bildar en stor X när du tittar på dem från sidan. Spika en tredje 2 av 6 över topparna av de tjänster för att ytterligare styva upp konstruktionen i sidled.
10

Ställ kanoterna längden på armarna på de två träd som bildas av församlingen du just byggt. Det kommer att hålla 6 båtar. Kajaker kan också hållas på detta rack. Använd 1/2-tums öga skruvar och bungee stubin att knyta båtarna ner för att hålla dem från att blåsa bort.
Kajaker och Sailboards
11

Skruv två tunga hylla fästen 6 meter ifrån varandra till sidan av ditt garage eller hus eller ens ett par träd som är ca 6 meter från varandra. Gör dem en bekväm höjd. Konsolerna bör ha minst 18-tums-långa armar.
12

Space fler par konsoler 18 inches ovanför eller under de första, om du vill att rack fler kajaker. Ett par konsoler kommer att hålla en enda kajak.
13

Skär två 2-by-4s för alla dina kajaker och skruva dem till hyllan parentes. Skruva dem så de smala kanterna på 2-by-4 vilar på toppen av fästet och styrelsen är i sidled, inte platt.
14

Wrap upp i 2-by-4s med matta rester och häfta dem på plats.
15

Ställ en kajak på ett par av de 2 av 4: s. Upp och ner eller höger sida upp spelar ingen roll, även om rack är utomhus, kommer du förmodligen vill sittbrunnen ner så att du inte kommer att hämta vatten. Du kan rack kanoter på dessa också, men se till att du använder mycket robust hylla konsoler som kanoter är betydligt tyngre än kajaker. Använd bungee stubin att binda ner båtarna så att de inte blåsa eller falla utanför rack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103625.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.