Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

EverStart Marine Batterier Specifikationer

Johnson Controls Inc. tillverkar EverStart batteri för Wal-Mart butiker. Den batterierna varierar från trolling motorer till stora dieselmotorer för bilar, landskapsarkitektur utrustning och marinsoldater. Specifikationer för marina batterier ingår garantier, applikationer och allmän skötsel och underhåll. Usage

EverStart marina batterier ger båtar med energi på tre olika sätt: som belysning batterier att leverera ombord elsystemet, eftersom power-överföring batterier för en elektrisk utombordare eller som energiförsörjning för elektriska båtar <. br>
Garantier

Garantier erbjuds via Wal-Mart allt från ingen till en 108-månaders garanti. Wal-Mart har en lineup av EverStart marina batterier med en två-års fri ersättning, 72-månaders proportionellt val och en treårig fri ersättning alternativet med en 108-månaders proportionellt garanti. Den vanligaste erbjudande är ett års gratis utbyte med en 36-månaders proportionellt ersättare. Garantierna täcker ett batteri inom den godkända perioden, men du måste ange det ursprungliga inköpskvittot och garanti pappersarbete för att få lämplig garantin. Majoriteten av marina batterier senaste ett till två åren. Som av November 2010, erbjöd Walmart gratis laddning och testa på EverStart batterier på varje plats som rymmer en Tire and Lube Express (TLE).
Applications

Det EverStart har en varierad lineup. EverStart gör de flesta av sina marina batterier för stora motor båtar eller enkla trolling motors.Their linje med start och djupt cykel batterier görs för små till medelstora båtar. Traktionära batterier är konstruerade för att släppa tungt och ge en stabil ström av ström, medan den EverStart startbatteri släpper små skurar av energi, vilket är bättre för att driva en stor båt. Jet skidor och snöskotrar använder bly-och syra-baserade batterier, och några nyare modeller av marina fritidsfordon använder absorberas glas-matta batterier (även bly-baserad).
Underhåll

EverStart säljer underhållsfria batterier, så du behöver inte lägga till destillerat eller avjoniserat vatten till dem. I själva verket kan öppna portarna till cellerna ogiltig batteriets garanti. Förvara batterier på en sval, ren och torr miljö upphöjd från golvet. Var noga med att inte lämna batterier kopplade till den marina fordonet när långtidslagring. Använd en stålborste och specificerade surt rengöringsmedel för att rengöra polerna.
Varningar

Av säkerhetsskäl bör du inte använda de marina batterier levererar ombord elsystem till starta en inbyggd maskin eller en utombordsmotor. Istället, använd alltid ett separat startbatteri.
Cykliska vs Wet Cell

EverStart marin batteri, finns på WalMart, är en våt-cells batteri för start . Torra och gel-batterier har inte fylla lock på toppen av batteriet. Den våta-cells batteri kommer att dö mycket snabbare än ett djupt cykel batteri om det används för en trolling motor. Å andra sidan, är det EverStart Maxx marina batteri ett djupt cykel batteri och är perfekt för en trolling motor.
Kallstartström och reservkapacitet

mest populära och största EverStart marina batteri är Maxx 29. Den har 875 startkapacitet ampere (testad vid 32 grader F och 80 ° F) och 205 minuter reservkapacitet (hur länge ett nytt, fulladdat batteri kan kontinuerligt ut, vid 80 grader F, vid 25 ampere samtidigt bibehålla en spänning lika med eller högre än 1,75 volt per cell). Som av 2010, kostar det cirka 70 dollar på WalMart.
Datumkoder

När du köper ett batteri, se till att det är färskt och inte en som har suttit på butikshylla under en lång tid. Du hittar datumkoden på batterilådan eller på etiketten. Leta efter en kod som börjar med en bokstav i alfabetet (A till L) och följs av ett nummer. Bokstaven "A" är koden för januari, är bokstaven "B" koden för februari, och så vidare. Bokstaven "L" är den sista bokstaven och står för december. Bestäm tillverkningen året med siffrorna som följer bokstaven. En "0" betyder att batteriet tillverkades år 2000 och en "1" betyder 2001. För 2010 AA "10" är stämplat på batteriet. Detta datum ger en kvalitet batteri med lämplig livslängd och kostnad för inköp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103409.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.