Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man identifierar Mercruiser motorer

MerCruiser är en marque av Mercury Marine, enligt vilken de producerar drevet motorer. Drev motorerna kombinerar drag av både inombordsmotorer och utombordsmotorer. Den MerCruiser var den första utombordsdrevet erbjuda över 100 hästkrafter. Idag producerar MerCruiser ett omfattande sortiment av Aquamatic motorer som är mycket kraftfull. MerCruisers är väl respekterad och dess viktigt att kunna identifiera en om du är på marknaden. Det finns flera enkla sätt att identifiera MerCruiser motorer. Saker du behöver
Internet
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Inspektera motorn. MerCruiser sätter oftast sin logotyp på den övre motorkåpan sina drev. MerCruiser kommer också införa modellen på den här motorhuven, vilket också kommer att hjälpa dig att identifiera typen.
2

Hitta serienumret eller VIN-nummer för motorn i fråga. Du kan sedan logga in på MerCruiser hemsida eller ring deras kontor för att kontrollera om motorn i fråga faktiskt producerats av MerCruiser.
3

Ta motorn i fråga till din lokala marina eller lokal mekaniker . De kommer att kunna ge dig ett expertutlåtande och hjälpa dig att kontrollera tillverkaren av motorn.
4

Ta motorn till en Mercury Marine-butik och be en av de anställda. De kommer att kunna gå igenom lämpliga åtgärder för att identifiera motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104070.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.