Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar ett skrovgenomföring Marine givaren på en kajak

Om du är en kajak sportfiskare, kan ett ekolod vara en värdefull tillgång. Montering av en givare i en kajak kan vara en utmaning men. Eftersom det inte finns någon akterspegeln på en kajak är en akterspegelmontering givare naturligtvis uteslutet. Kajaker rymma inte sätta den typ av skrovgenomföring givare som behöver ett hål i skrovet för att montera den. Den typen av genom-Inomskrovsgivare som de flesta kajakpaddlare använder är den typen som skjuter signalen genom skrovet. Även om installationen kräver följande särskilda förfaranden, är denna typ av genom skrovet givare lätt att montera och tar bara några minuter. Saker du behöver
Tvättsprit
butik trasa
Medium sandpapper
Marine Goop lim Skrot tätningsmedel
2-by-4 timmer.
Visa mer Instruktioner

1

Välj en plats i kajaken där givaren ska skjuta så rakt ner som möjligt. Försök att lokalisera givaren nära en scupper hål. Detta kommer att lämna i mitten av båten gratis för fiskespön.
2

Rengör önskad plats med tvättsprit på en trasa. Sand platsen med medium sandpapper.
3

Öppna ett rör av Marine Goop lim-och tätningsmassa. Håll spetsen av röret mot kajaken vid givaren monteringsplats och pressa ut en stor hög av Goop. Flytta inte spetsen ur Goop samtidigt klämma. Detta eliminerar luftbubblor i Goop.
4

Placera bakre änden av givaren i Marine Goop högen först. Sänk den främre änden av givaren i Goop och vrida givaren samtidigt som du trycker den på plats för att tvinga ut eventuella luftbubblor.
5

Wedge en bit skrot 2-by-4 mellan toppen av kajaken och toppen av givaren för att hålla den på plats. Låt Goop att ställa in minst 24 timmar.
6

Anslut givarkabeln till baksidan av fishfinder, slutföra installationen av kajaker genom skrovet givare.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104650.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.