Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar marina bränsleslangar

Marina bränsleslangar bär bränslet från tankarna, genom bränslefiltret och vatten separator, till bränslepumpen och sedan till förgasare eller bränsle galleri (diesel). Bränsleslangarna måste tåla kontakt med bensin, tvåtaktsolja, dieselbränsle, motorolja och vatten, enligt kommersiella fiskefartyg kapten TJ Hinton. Många bränsleslangar är under lågt tryck eller sug och är förbundna med enkla slangklämmor eller buntband. Bränsleslangar mellan bränslepumpen och bränsle galleri eller injektorer är utformade för att stödja högt tryck och måste förstärkas med metall fläta och fäst med rätt bränsle beslag. Saker du behöver
bränsleslang
rakkniv kniv klämmor
slang eller buntband
Högtryck bränsleslang med kopplingar (om tillämpligt) katalog rörmokare (PTFE eller Teflon) tejp
Justerbar skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Skär ett tvärsnitt av bränsleslangen med rakkniv kniv för att köra från bränsletanken utlopp till vattenavskiljaren. Skjut på slangen på bränsletanken och vattenavskiljaren bröstvårtor inlopp och fäst det med slangklämmor eller buntband.
2

Skär ett tvärsnitt av bränsleslangen löpa från vattenavskiljaren till det primära bränslefiltret. Skjut på slangen på inloppsnippeln på respektive filter och utloppsnippel på vattenavskiljaren. Fäst slangen med slangklämmor eller buntband.
3

Skär ett tvärsnitt av slangen löpa från utloppsnippel på den primära bränslefiltret till inloppsnippeln på bränslepumpen. Fäst slangen med slangklämmor eller buntband.
4

Montera monterade tryckslangen till utloppet på bränslepumpen och ingångsporten på den sekundära bränslefiltret. Applicera rörmokare tejp till de gängade rördelar och skruva in dem i portarna. Dra åt dem ordentligt med en skiftnyckel.
5

Montera inpassade tryckslangen mellan utloppsporten på den sekundära bränslefiltret och bränsle galleriet porten på sidan av motorn huvudet. Applicera rörmokare tejp till de gängade rördelar och skruva in dem i portarna. Dra åt dem ordentligt med en skiftnyckel.
6

Skär ett tvärsnitt av slang för att löpa från utloppsnippeln av bränslet galleriet till bränslereturledningen nippel på toppen av bränsletanken. Fäst slangen med slangklämmor eller buntband.
7

Starta motorn och kontrollera alla anslutningar för bränsleläckage. Kontrollera de klara delarna av vattenavskiljaren och det primära bränslefiltret för luftbubblor, som indikerar en luft läcka någonstans på sugsidan i bränslesystemet mellan bränslepumpen och tanken.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103522.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.