Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att få hjälp för en förgasare på en 1996 Yamaha Båtmotor

Yamaha debuterade 1955 med YA-1 motorcykel. Sedan dess har Yamaha vuxit till ett världsomspännande företag som tillverkar många produkter, inklusive: snöskotrar, båtar, generatorer, ATV och, i 1960, utombordsmotorer. Olika förgasare används på Yamaha utombordare och det beror på motorns storlek och typ, är det en tvåtakts eller fyrtakts motor? Få hjälp för 1996 Yamaha utombordare förgasare kräver bestämning av motorns modell och förgasare och att få den reparerad, antingen av dig själv eller av en utbildad professionell. Instruktioner
Identifiera Yamaha utombordare
1

Lokalisera Yamaha utombordsmotor taggen modell identifiering. Yamaha lägger normalt en tagg metall identifiering på fästet. Monteringskonsolen används för att montera motorn till båten. Om etiketten inte är närvarande, titta inuti huven som täcker den övre delen av motorn. Ta bort spärrarna för hand och lyft huven bort.
2

Skriv ned utombordaren modellnumret finns på etiketten. Yamaha modell ID-nummer är alfanumeriska koder upp till nio positioner lång och identifieras genom en modell som rubrik.
3

Decode Yamaha Antal model ID. Modell nummer "F150ELRU" identifierar en 1996 150-hästkrafter, manuell tilt, fjärrstyrd, fyrtaktsmotor. Enligt Yamaha modell identifiering tabellen på Marine Engine, "F" identifierar en fyrtaktsmotor, "150" är det hästkrafter och "E" identifierar elstart med manuell tilt. Axeln längd identifieras med "L", för 20-fot, "R" representerar fjärrkontroll, och "U" är året beteckning för 1996.
Få hjälp
4

Ring en auktoriserad Yamaha Marine återförsäljare. Ge dem utombordaren modellnummer och de kommer att identifiera förgasaren. Den viktigaste information som är nödvändig är det året, hästkrafter och om det är en två-eller fyrtaktsmotor. Var noga med att skriva ner förgasaren modellen.
5

Tala med serviceavdelningen. Berätta för dem motorn och förgasaren modell. Beskriv förgasaren frågor som du upplever. De kan ge snabba råd för att hjälpa ditt problem.
6

Gör en tjänst utnämning. Förgasare är en del av ett system och behöver vara tjänsten och justeras som en helhet. Förgasare på moderna utombordare är finstämt med resten av motorn, och personal har rätt utrustning för att fixa och ställa Yamaha förgasare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104597.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.