Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man ska värdera Engine Värde för Båtmotorer

Om du har en båt motor du vill sälja och är inte säker på värdet, eller ens hur man etablerar värde, följer en grundläggande formel för att hitta det verkliga värdet av motorn. Ungefär som bilar eller lastbilar, är båtmotor värde bestäms av året, märke, modell och skick. NADA Guider publicerar årliga uppdateringar att återspegla värdet av båtmotorer mycket som de gör med bilar, lastbilar och andra transporter. Saker du behöver
NADA båtmotor värde guide
Motor underhåll records
Visa fler instruktioner
1

Skriv ner märke, modell, storlek och år för Motorn ska värderas. Till exempel, om motorn är en Johnson 85hk och gjordes år 1985, skriver ner den här informationen. De flesta motorer har tillverkaren namnet på huven och en siffra som anger hästkrafter. Skicka, titta under huven på serienumret eller motorns identifikationsnummer för att hitta det år för motorn.
2

Läs allt underhåll register över motorn och se hur många stora översyner har gjorts , om det rapporteras problem med motorn och om det finns några aktuella mekaniska problem med motorn. En motor minskar i värde med åldern, användning och mekanisk översyn.
3

Ange all information i Nada motor värdet hemsida, eller kontakta en papperskopia av manualen. Hitta lämplig för motorn på de fält och skriv. Till exempel visar den ovannämnda Johnson 85hk gjorde 1985 ett lågt värde i detaljhandeln på $ 35 och ett genomsnittligt värde i detaljhandeln på $ 40. Använd dessa värden för din motor för att bedöma värdet för försäljningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104113.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.