Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man förbereder en glasfiber båt och finfördelas på nytt

En glasfiber båt kräver frekvent underhåll för att skydda båten och glasfiber. Innan finfördelas en glasfiber båt, först ordentligt rengöra den med tvålvatten. Efter rengöring av glasfiber, ta bort eventuellt fett eller vax rester med rätt typ av fett och vax remover. Våt-sand glasfiber efter rengöring och avfettning för att skapa en slät yta för att absorbera respray. Prime glasfiber efter slipning för att ge en yta för att färgen ska fästa. Saker du behöver
5-liters hink
vatten
flytande diskmedel
Svampar
Dry dukar
Skyddsglasögon
Skyddshandskar
Avfettaren
vallaborttagningsmedel
fint slippapper (400-Grit) katalog Glasfiber färgprimer
Penslar
Paint rullar
Visa fler instruktioner
1

Tvätta glasfiber ned noggrant med en blandning av rent vatten och flytande diskmedel. Använd en svamp eller en ren trasa för att tvätta glasfiber. Skölj tvålvatten bort med rent vatten.
2

Applicera avfettningsmedel eller en typ av vax remover med en ren trasa för att avlägsna eventuella fettfläckar och härdade vax från glasfiber. Använd en annan ren trasa för att rengöra bort avfettningsmedel eller vax remover från glasfiber. Addera 3

Slipa hela ytan av glasfiber som ska målas med en våt bit fint slippapper . Använd sandpapper i en cirkulär rörelse vid slipning ner glasfiber ytan.
4

Torka bort överflödigt grus från sandpapper med en våt tvål trasa. Skölj glasfiber ned med rent vatten tills allt grus har tagits bort från glasfiber. Inspektera glasfiber för att säkerställa att allt fett och vax har tagits bort och glasfiber ytan är slät från slipning.
5

Torka ytan av glasfiber off med rena trasor. Applicera glasfiber färgprimer till glasfiber ytan med en pensel eller en roller tills hela ytan som skall målas är helt laddad. Lägg två lager primer, om nödvändigt för att få ett tjockt lager primer över glasfiber yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104478.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.