Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Kraven för bogsering en båt bakom ett Travel Trailer i Wisconsin

Båtliv är en populär aktivitet i Wisconsin, och ett bra sätt att njuta av utomhus med vänner och familj. Tyvärr kan båtar inte alltid lagras i kroppen av vatten i vilket de ska användas. En riktig förståelse av säker båt bogsering på trailer är en viktig del av båtlivet erfarenhet. Längd och säkerhet

Wisconsin, kan en släpvagn inte vara större än 40 meter i längd, eller 8 fot 6 inches i bredd, den sammanlagda längden av dragfordonet och släpvagnen (eller trailers) kan inte vara större än 65 meter och höjden på båten på släpet inte får överstiga 13 fot och 6 tum. Slutligen, om båten vikt överstiger 3,000 pounds släpvagnen skall vara utrustade med en oberoende bromssystem, och ingen dragfordonet får resa mer än 65 mph.
Trailer Equipment

Wisconsin garanterar säker båt trailering genom att kräva användning av olika sekundära säkerhetsutrustning såsom säkerhet kedjor, nedgångar slips och reflektorer. Släp skall också vara utrustade med sina egna bromsljus, bakljus och signalljus samt lampor clearance och en ordentligt upplyst registreringsskylt område.
Trailertransport Bakom ett Travel Trailer

Båt trailering ställer alltid extra krav på dragfordonet, och så bör endast utföras efter samråd med bilens instruktionsbok. Slutligen kan bogsera en släpvagn bakom en bil vara mycket utmanande - en utmaning som fördubblas vid bogsering två trailers - så bara erfarna förare bör trailerbåtar eller något annat material. Men när den utförs omsorgsfullt, kan båt trailering vara det första steget för att njuta Wisconsin naturliga skönhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103755.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.